Käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa etujemme käyttäjille, työnantajille ja palveluntarjoajille. Käy katsomassa täältä!

Ajankohtaista

SmartumPay on täällä! Uusi maksusovellus nyt ladattavissa sovelluskaupoissa

Työsuhde-etujen käyttö on siirtymässä yhä vahvemmin digitaaliseen muotoon. Siksipä me Smartumilla kehitimme uuden ilmaisen SmartumPay-mobiilisovelluksen sähköisiä Smartum Saldo -etuja käyttäville ja vastaanottaville!

Mutkatonta maksamista ja vastaanottamista

SmartumPayta käyttävän ei tarvitse tuhlata aikaa maksamiseen, vaan sen sijaan hän voi keskittyä elämään. Sovelluksella maksut kuitataan nopeasti, Smartum-tilin saldotiedot tarkistetaan helposti ja Smartum-edut pidetään aina lähellä.

SmartumPay-maksujen vastaanottaminen sujuu sukkelasti. Palveluntarjoaja vain tarkistaa kuitin maksajan kännykän ruudulta ja sitten hän onkin valmis kohtaamaan seuraavan asiakkaan.

SmartumPay on nyt ladattavissa!

SmartumPay löytyy nyt sovelluskaupoista: Android-puhelimille Google Play Storesta ja iOS-puhelimille App Storesta. SmartumPayhin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Smartum-verkkopalveluun, eikä sovellukseen siirtyminen vaadi työnantajalta lainkaan toimenpiteitä.

SmartumPay on nyt laajalti käytettävissä Smartumin kumppaniverkostossa. Edunsaajat voivat toki edelleen käyttää muitakin maksutapoja, kuten Smartum-korttia ja -seteleitä SmartumPayn rinnalla.

Kehitämme sovellusta jatkuvasti taataksemme mahdollisimman mutkattoman ja arkea helpottavan käyttökokemuksen sekä SmartumPaylla maksaville että maksuja vastaanottaville. SmartumPay korvaa aiemman Smartum-sovelluksen, joka tulee poistumaan käytöstä pian.

Lue lisää SmartumPaysta!

Haluatko kuulla lisää SmartumPaysta?

Klikkaa ja lataa uusi SmartumPay-mobiilisovellus!

Lue lisää!