Käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa etujemme käyttäjille, työnantajille ja palveluntarjoajille. Käy katsomassa täältä!

Smartum

Sinustako Smartumin somesankari?

Oletko taitava sisällöntuottaja, innokas ideanikkari ja seppä somessa? Utelias heittäytyjä ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja? Tule meille töihin! Me Smartumilla etsimme some-kanaviemme sisällöntuotannosta ja -mainonnasta vastaavaa sometaituria osaksi mainiota markkinointitiimiämme. Smartumin some-sisällöntuottajana rakennat ja kehität mitä luovempia kampanjakokonaisuuksia ja nautit myös numeroiden pyörittelemisestä. Osallistut työhyvinvointiin liittyviin keskusteluihin ja tuotat mielenkiintoista blogisisältöä työhyvinvoinnin teemoista.

Me toivomme sinulta intohimoa some-sisällöntuotantoa ja -mainontaa kohtaan, sekä kiinnostusta digimarkkinoinnin ketterään kehittämiseen. Olet etevä kirjoittaja, omaat visuaalista silmää ja seuraat aktiivisesti sisältömarkkinoinnin trendejä. Toivomme, että koulutustaustasi on kaupallinen ja opintosi ovat suuntautuneet markkinointiin tai viestintään, mutta voit vakuuttaa meidät myös työkokemuksen tai harrastuksen kautta hankitulla asiantuntijuudella.

Some-sisällöntuottajana pääset osaksi Smartumin vauhdikasta markkinointitiimiä sekä lämmintä ja rentoa työyhteisöämme. Meillä tuetaan työn ja muun elämän tasapainoa sekä vaalitaan luottamuksen kulttuuria. Smartumilla voit olla täysin oma itsesi ja pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti.

Työskentelyjakso ajoittuu aikavälille 25.11.2019 – 29.4.2020, mutta toivomme löytävämme henkilön pidempäänkin työsuhteeseen. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palvelujen sekä Aava & Bangin kanssa Markkinointivirittämö-kasvuohjelman kautta.

Kutkuttaako? Hakemuksen jättäminen on helppoa – me hyppäsimme kertaheitolla tulevaisuuteen ja pistimme robotin töihin. Hae paikkaa rekrytointisivumme kautta vastaamalla muutamaan hakubottimme kysymykseen, jättämällä CV:si ja täyttämällä TE-toimiston sähköisen lomakkeen. Hae paikkaa 21.10. mennessä ja tule mukaan dynaamiseen tiimiimme!