Käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa etujemme käyttäjille, työnantajille ja palveluntarjoajille. Käy katsomassa täältä!

Smartum

Työhyvinvointi nousuun edullisesti ja ekologisesti SmartumPay-sovelluksen avulla

Työelämä digitalisoituu vauhdilla: uudet teknologiat tuovat mukanaan mahdollisuuksia kätevämpiin toimintatapoihin ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Myös työsuhde-edut siirtyvät digitaaliseen muotoon. Kehoa ja mieltä huoltavia henkilöstöetuja tarjoava Smartum lanseerasi vastikään uuden SmartumPay-mobiilisovelluksen Smartumin sähköisiä etuja käyttäville työntekijöille.

SmartumPay-sovellus on muoviton ja mutkaton vaihtoehto työsuhde-eduilla maksamiseen. Liikunta-, liikunta-kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaedut kulkevat mukana kätevästi kännykässä, ja sovelluksella voi maksaa tuhansissa käyttökohteissa ympäri Suomen.

Kustannukset kuriin ja työhyvinvointi nousuun

Hyvinvoinnista huolehtimisen siirtyessä mobiiliin, Smartumin sähköisten työsuhde-etujen käyttäjät voivat hoitaa maksut esimerkiksi harrastuksista tai lounaista maksuttomalla SmartumPay-sovelluksella. Käyttäjä valitsee oikean toimipaikan, syöttää maksettavan summan ja kuittaa maksun kännykän ruutua pyyhkäisemällä. – SmartumPay-maksujen maksaminen ja vastaanottaminen on tehty sekä käyttäjille että palveluntuottajille mahdollisimman helpoksi, kertoo Smartumin asiakkuusjohtaja Kalle Lehtinen.

Työntekijöille mobiilisovellus tuo arjen helppoutta, sillä hän voi tarkistaa saldo-tilanteensa milloin vain suoraan sovelluksesta. Lisäksi työntekijät näkevät sovelluksesta, milloin saldo on vanhenemassa. Näin minimoidaan riski siitä, että edut jäisivät hyödyntämättä ja hyvinvointi saavuttamatta. Etujen käyttö mobiilisti on myös ekoteko.

Smartumin työnantaja-asiakkaan näkökulmasta SmartumPayn käyttöönotto on edullista, sillä mikäli kaikki maksut hoidetaan mobiilisti, ei synny mahdollisia korttikuluja tai seteleiden nimeämiskuluja. SmartumPaylla edut ovat käytettävissä heti, kun saldoa on ladattu työntekijän Smartum-tilille.

Keskiössä käytettävyys

Smartumin asiakkaat ovat odottaneet helppokäyttöistä mobiilimaksua, ja SmartumPay onkin vastaus asiakkaiden toiveisiin. Smartum kävi keskusteluja asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa ominaisuuksista, jotka nähdään tärkeinä mobiilimaksamisen sovellusta suunnitellessa. – Totesimme kumppaniemme kanssa, että markkinoilta löytyy erilaisia ratkaisuja mutta niiden käytettävyydessä on ollut toivomisen varaa. Tavoitteemme olikin helpottaa käytettävyyttä ja saamamme palautteen perusteella olemme siinä hienosti onnistuneet, toteaa Kalle Lehtinen.

Riippuu pitkälti palvelusta, miten käyttäjä etujaan SmartumPaylla käyttää. Lounaalla maksamisen tulee olla nopeaa ja maksu tapahtuu paikan päällä, kun taas esimerkiksi kulttuurielämysten tai hiihtolippujen maksaminen tapahtuu useimmiten etänä. – SmartumPay on kaikille osapuolille positiivinen ja elämää helpottava juttu. Palveluntarjoajan kannalta tämä voi vapauttaa resursseja, ja asiakkaat taas saavat nopeampaa palvelua ja voivat keskittyä maksutapahtuman sijasta elämään, Lehtinen kertoo.

SmartumPay ladattavissa sovelluskaupoista

SmartumPay löytyy sovelluskaupoista (App Store ja Google Play Store) ja on ladattavissa niille, jotka saavat Smartum Saldo -työsuhde-etuja työnantajiltaan. Työnantajan, joka jo parhaillaan tarjoaa henkilöstölleen sähköisiä Smartum Saldo -etuja, ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kannustaa henkilöstöä ottamaan SmartumPay käyttöön. Sovellusta kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteen perusteella, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman mutkaton sekä sillä maksaville että maksuja vastaanottaville.

Lue lisää sovelluksesta Smartumin verkkosivuilta:

www.smartum.fi/smartumpay

Haluatko kuulla lisää SmartumPaysta?

Klikkaa ja lataa SmartumPay-sovellus!

Lue lisää!