SmartumPay

Henkilöstöedut nyt kätevästi mobiilissa!

Ole hyvän elämän mahdollistaja!

Tukeakseen työssä elämistä työnantajien on huomioitava työntekijöidensä yksilölliset tarpeet.

Vain aidosti työntekijälle merkityksellisellä tuella on merkitystä myös työnantajalle.

Nosta kokonainen, yksilöllinen ihminen ykköseksi.

Tilaa

Pyydä tarjous

Oivalla, miten työelämästä tehdään inhimillisempi.

Elämme työssä ja työmme kautta, joten työn tulee toimia merkityksellisen elämän mahdollistajana, ei rajoittajana. Ne yritykset, jotka toimivat hyvän elämän mahdollistajina ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukijoina, porskuttavat tulevaisuudessa.

Smartum teetti loppuvuonna 2018 Työssä elämisen tutkimuksen, jossa tutkittiin mm. työn ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamista sekä työelämän inhimillistymistä. Olemme koonneet yrityspäättäjille oppaan tutkimustuloksista. Tilaa opas ja oivalla, miten työelämästä tehdään inhimillisempi.

Tilaa opas

Verokiemurat suoriksi - lataa ohjeet Smartumien verotukseen

Kerro, että välität. Sitouta. Paranna hyvinvointia. Samalla nappaat itsellesi verotusedut!

Smartumeilla saavutat paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat. Ohjeet kertovat työsuhde-eduista päättäville kaiken Smartumien verotuksesta.

Tilaajien tiedot tallennetaan Smartumin rekisteriin.

Smartum-etujen tilaaminen

Jos olet jo aiemmin tilannut Smartumin etuja, pääset tekemään uuden tilauksen kirjautumalla verkkopalveluumme sivun oikeasta yläkulmasta.

Jos taas teet tilausta ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin verkkopalveluumme yläkulman Tilaa-napin kautta. Ennen tilauksen tekoa kannattaa miettiä mm. seuraavia seikkoja jo etukäteen:

  • työsuhde-edut, joilla haluat pitää huolta henkilöstösi hyvinvoinnista
  • edun/etujen suuruus sekä mahdolliset omavastuuosuudet
  • etujen jakaminen: tarjoatko edut sähköisesti Smartum Saldolla vai perinteisinä seteleinä
  • etujen tilausrytmi: tietyin aikavälein vai tarvittaessa
Lue lisää Smartum-etujen tilaamisesta

Hinnasto - Smartum Saldo ja Smartum-setelit

Jos sinusta tuntuu, että voisit pudottaa pari tehtävää työlistaltasi ja hallita henkilöstösi hyvinvointietuja täysin sähköisesti, ratkaisu on Smartum Saldo. Sähköiselle Smartum Saldo-tilille lataat lounas-, liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaetua. Kaikki sähköiset edut kulkevat kätevästi mukana SmartumPay-mobiilisovelluksessa!

Jos haluat usuttaa henkilöstösi hyvinvoinnin äärelle perinteisin keinoin, käteen sopiva nippu seteleitä on oikea ratkaisu. Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Lue lisää hinnoista

Löydät kaikki Smartum-edut täältä

Pidä hyvää huolta henkilöstöstäsi tarjoamalla Smartumin henkilöstöetuja! Tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, työmatkoja sekä hierontaa. Tutustu etuihin ja valitse henkilöstöllesi ne edut, jotka saavat juuri heidät syttymään.

Tutustu etuihin

Materiaalipankki

Erilaisia Smartum-materiaaleja, kuten tuote-esitteitä ja ohjeita siihen, miten edunsaajat voivat käyttää Smartum-maksuvälineitä löydät Materiaalipankista.

Katso materiaalipankki

“Smartum Saldon suurin hyöty on se, että etujen hallinnointiin käytetty aika on selvästi vähentynyt. Myös työntekijöiden on helppo käyttää ja hyödyntää eri etuja, koska ne ovat samalla kortilla.“

Sami Ruponen, HR-asiantuntija

Vakuutuskeskus

Pidä hyvää huolta henkilöstöstäsi ja tilaa Smartum-edut!