Smartum Saldon hinnoittelu

Smartum Saldo on sähköinen palvelu, jossa työnantajan tarjoama etu ladataan työntekijän henkilökohtaiselle Smartum Saldo -tilille. Tilille ladataan lounas-, liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- ja/tai työmatkaetua. Saldoa voidaan käyttää SmartumPay-mobiilisovelluksella, maksukortilla tai verkkomaksuna, käyttöpaikasta riippuen. Ja mikä parasta, sitä hallitaan täysin sähköisesti!

Kustannukset

Smartum Saldon kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia työntekijöiden määrästä ja tarjottavan edun kokonaisarvosta. Seuraavaksi esitetyt kustannukset ovat listahintoja. Hinta muodostuu hallinnointikulusta (25 €), prosentuaalisesta tilinhoitomaksusta ja Smartum-maksukortin hinnasta (10 €). Työmatka- ja hierontasaldolla maksu tapahtuu mobiilisti SmartumPay-sovelluksella, eli korttia ei näissä eduissa tarvita. Kadonneen kortin uusiminen maksaa 10 € / kortti.

Edellä mainittujen liitännäiskulujen hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen. Itse edut pysyvät jatkossakin arvonlisäverottomina.

Etu Tilinhoitomaksu*
 Lounas  1,5 %
 Liikunta ja kulttuuri  5 %
 Hieronta  5 %
 Työmatka  5 %

*Tilinhoitomaksuihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.

Voimassaoloaika

Smartum Saldo -tilille ladattu etu on voimassa 15 kuukautta lataamishetkestä. Voimassaoloajan jälkeen mahdollinen käyttämättä oleva Liikunta- tai Liikunta- ja kulttuuri-, Hieronta- sekä Työmatkasaldo palautetaan työnantajan Smartum-tilille, josta se on jaettavissa uudelleen työntekijöille. Palautunut Saldo on käytettävissä palauttamispäivää seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka. Työnantajan Smartum-tilin saldoa ei palauteta rahana. Käyttämätön Lounassaldo ei palaudu työnantajalle uudelleen jaettavaksi.

Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset etusetelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Smartum-seteleitä tilataan vihoittain ja yhdessä vihossa on kymmenen seteliä. Tilauksen hallinnointikulu verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 25 tai 30 € / toimitus. Hallinnointikulu sisältää postimaksun. Hallinnointikuluun lisätään alv (24 %) 1.1.2019 alkaen.

Setelien arvot

Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €.

Smartum Lounassetelit ovat vuonna 2019 arvoltaan joko 8,20 €, 10,00 € ja 10,50 €.

Toimitustavat

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

  • Ennakkolasku: tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään hallinnointikulu 25 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen).
  • Postiennakko: maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään hallinnointikulu 30 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 % 1.1.2019 alkaen).

Valmiiksi nimetyt setelit

Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit voi tilata valmiiksi työntekijöille nimettyinä. Tällöin jokaisen työntekijän nimi painetaan hänelle tilattavien setelien taakse. Valmiiksi nimettyjen setelien kustannus on 7 senttiä (0,07 €) per seteli, kuitenkin minimissään 75 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %) 1.1.2019 alkaen.